Word lid!

Lokaal in Delft

Projecten en activiteiten van onze Kamer

Bij JCI De Delflanden organiseren we het hele jaar door verschillende projecten en activiteiten. De leden bedenken deze projecten en activiteiten zelf, voeren ze uit en nemen hieraan deel.

Dinsdag 13 juni 2017: Bedrijfsbezoek IKEA

Dinsdag 13 juni organiseert JCI de Delflanden een bedrijfsbezoek met een afsluitende borrel in het WestCord hotel in Delft. Dit keer nemen we een kijkje achter de schermen bij Ikea Delft.

Het programma is als volgt opgebouwd.

18.00 uur Optioneel diner Westcord hotel ( € 17,50 )

19.15 uur  Rondleiding IKEA (gratis)

21.00 uur Borrel WestCord hotel (gratis)

Opgeven kan via bestuur@delflanden.nl

Zaterdag 16 december 2017 – Kerstboomactie

Ons meest bekende project in Delft is de Kerstboomactie. Dit project houden we al sinds 2000. In het weekend voor kerst staan we dan met een kerstboom bij de HEMA in Delft. Aan voorbijgangers vragen we of zij een kerstcadeau voor de kinderen van Stichting Jeugdformaat en van Jeugdhuis Vliet & Burgh willen kopen. Er worden met de Kerstboomactie ieder jaar meer dan 1.000 cadeaus voor de kinderen opgehaald! Dit lukt niet zonder onze sponsoren de HEMA Delft, Intratuin Pijnacker en McDonald’s Delft Centrum, en natuurlijk de fantastische vrijgevigheid van het Delftse winkelpubliek!

Verschillende trainingen
Bij JCI De Delflanden houden we regelmatig trainingen of workshops. Denk hierbij aan trainingen zoals Time Management, Creatief denken, Dromen en doelen bereiken of Leren hoe je je (zakelijke) pitch verbetert.

Datum volgt – Running Network Dinner
Ieder jaar houden we in het najaar een Running Network Dinner in Delft. Dit is een diner waarbij je voor-, hoofd-, en nagerecht in een ander restaurant met wisselende tafelgenoten krijgt geserveerd. Je maakt dus in korte tijd met heel veel verschillende mensen kennis én je eet in drie verschillende restaurants op één avond. Voor veel leden is het Running Network Dinner hun eerste kennismaking met JCI geweest.

bedrijsbezoek-ikea
College van Afgevaardigden 2014

Wereldhandelsspel
Niet alleen doen we activiteiten met elkaar, we doen dat ook voor andere organisaties. Dit doen we met het Wereldhandelsspel. Het Wereldhandelsspel is een spel waarbij de spelers landen spelen die onderling handel drijven. Het spel heeft een sterk educatief karakter en dwingt de spelers samen te werken. Een dynamisch spel voor een actieve gezellige middag of avond! Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op via whs@delflanden.nl.

Nationaal Congres
Een nationaal congres heet binnen JCI Nederland een College van Afgevaardigden, kortweg CvA. In januari 2014 hield JCI Nederland dit CvA in Delft. Onze Kamer deed de gehele organisatie van deze congresdag. De hoofdlocatie was het Westcord Hotel in Delft. We hadden twee buitenlandse keynote speakers, verschillende bedrijfsbezoeken, waaronder een rondleiding achter de schermen bij IKEA, allerlei workshops en trainingen, een community event, waarbij we regionale goede doelen koppelden aan JCI-leden, en een afsluitend feest om ons 30-jarig bestaan te vieren in ’t Postkantoor!
 

Sociale activiteiten
JCI is elkaar leren kennen en vooral fun. Daarom houden we veel sociale activiteiten. Bijvoorbeeld, een barbecue op het strand, verschillende borrels, een selfiespeurtocht door Delft en een jaarlijks Kamerweekend. Allemaal met als hoofddoel plezier hebben.

Kom je een keer kennismaken?

Strandbarbecue

Copyright 2015 JCI De Delflanden - All rights reserved. Made by IkWeb.