Pijlers

De basis van JCI

Training Time Management

JCI is gebaseerd op vier pijlers: business, training, community, en internationaal. Op elk van deze gebieden kun je je ontwikkelen.

Business
Ben je geïnteresseerd in mogelijkheden op zakelijk gebied. JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Ook helpen we elkaar met werk en bouw je een netwerk op. Lid zijn van JCI schept namelijk een band en opent deuren die anders gesloten blijven.

Training
Bij JCI kun je door deel te nemen aan trainingen jezelf persoonlijk en zakelijk ontwikkelen. De trainingen zijn in groepsverband of individueel. Je kunt ook een opleiding tot JCI trainer volgen. Je kan dan binnen JCI, maar ook daar buiten, trainingen geven zodat anderen zich kunnen ontwikkelen.

Community
Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld te verbeteren? Dat kan bij JCI. Met het organiseren van projecten voor goede doelen dragen we ons steentje bij aan de maatschappij. Deze projecten worden gerealiseerd door de handen uit de mouwen te steken. Zowel op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

Internationaal
Ook internationale contacten kun je op doen bij JCI. Door het bezoeken van de jaarlijkse JCI European Conference en het JCI World Congress leer je mensen over de hele wereld kennen. Tijdens deze internationale evenementen kun je deelnemen aan trainingen, bezoek je bijzondere bedrijven en locaties, en geniet je van de vetste feesten.

Promotie European Conference in Malta
Nederlandse delegatie bij European Conference in Monaco

Vijfde pijler: FUN!
De vijfde onofficiële pijler is fun. JCI is en blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven!

Meer informatie over de pijlers van JCI vind je op www.jci.nl.

Copyright 2015 JCI De Delflanden - All rights reserved. Made by IkWeb.